Business Danmark

Har du tænkt på, hvordan du er stillet økonomisk, hvis du bliver fyret? Som medlem af Business Danmarks A-kasse er du sikret både dagpenge og råd og dåd, hvis du mister jobbet.

Business Danmark kender dine vilkår. Derfor giver vi den bedste vejledning.

Så arbejder du med salg eller marketing, kan du komme med i den a-kasse, hvor du kan få den bedste hjælp – for kun 440 kr. om mdr. En billig a-kasse.

Det gælder hvad enten du er lønmodtager eller selvstændig – dog ikke for butiksassistenter i detail.

Business Danmark er landets eneste organisation med 100 % fokus på salgs- marketing- og rådgivningsfolks konkurrenceevne, selvudvikling og netværk.

Du får juridisk rådgivning, coaching, selvudvikling, kontante fordele og A-kasse, så du kan få fuld udnyttelse af dit potentiale.

Business Danmark og Business Danmarks A-kasse er både for lønmodtagere og selvstændige.

Business Danmark tager udgangspunkt i vores medlemmers virkelighed. Vi arbejder for at opbygge et velfungerende fællesskab af en masse individualister, der skal få både arbejdsliv og privatliv til at passe sammen.

Business Danmark a-kasse

Business Danmark a-kasse er en tværfaglig billig a-kasse både for selvstændige, studerende samt for lønmodtagere.

De er et selvstændigt brand under paraply organisationen Min-a-kasse. Hos Business Danmark kan man via lønsikring få udvidet dækning ved arbejdsløshed.

Business Danmark a-kasse tilbyder hjælp til karriereplanlægning jobsøgning samt råd om optimering af egen virksomhed. Rabatter på forsikringer og andre ydelser samt billån med mere tilbydes til alle medlemmer.

Personlige samtaler over telefon og Skype er bare få af de mange tilbud, du kan få, hvis du melder dig ind i Business Danmark a-kasse.

Business Danmark a-kasse Facts

 • Tværfaglig a-kasse, så der er åben for tilgang for både selvstændige og lønmodtagere.
 • Business  Danmark a-kasse tilbyder studerende gratis medlemskab.
 • Business Danmark a-kasse er et selvstændigt brand under paraplyorganisationen Min-a-kasse.
 • Mulighed for coaching, juridisk støtte og rådgivning.
 • Business Danmark a-kasse tilbyder hjælp til CV og jobsøgning.
 • Tilbyder personlige samtaler pr. telefon eller skype med fokus på at styrke og inspirere din jobsituation og karriere.
 • Lønsikring kan tilvælges og dermed udvidet dækning ved arbejdsløshed..
 • Rabatter på benzin, rejser, hoteller, færger, tøj, billån mm.
 • Gratis sparring om udfordringer på jobbet eller om din karriere.
 • Blandt de billigste a-kasser, og det månedlige kontingent er kun 441,-
 • Antal medlemmer: 30.000 Mulighed for fagforening: ja (140 kr/md.)

Engagement og Anerkendelse:

Medlemmer af Business Danmark har adgang til en række professionelle mennesker med stor viden og erfaring.

Vores medlemmer er dagligt optaget af at skabe resultater og sætter en ære i at gøre arbejdet bedst muligt. Vi styrker og inspirerer medlemmernes konkurrenceevne, så dagligdagen bliver lettere for dem.

Management og Selvudvikling:

Vi lever i en globaliseret verden, hvor der konkurreres om alting. Det moderne menneske har selv ansvar for, at dets liv kan blive bedst muligt. Vores medlemmer er ressourcer – ikke kun kvalificeret arbejdskraft.

Business Danmark tilbyder medlemmerne juridisk rådgivning, coaching, selvudvikling, kontante fordele og a-kasse, så de kan udnytte deres potentiale fuldt ud.

Omstilling og Succes:

Opskriften på succes er at omstille sig og tilpasse sig med glæde. Business Danmark repræsenterer mennesker, som er optimistiske af sind og meget omstillingsparate, for ellers kan de slet ikke arbejde med salg og marketing. Og vi arbejder med de bedste.

Det er også årsagen til, at Business Danmark dag for dag vokser sig større og stærkere. Og sammen vil vi få Danmarks ”business” til at rumme flere dimensioner end penge og konkurrence.

Bedøm venligst denne side
[Total: 1 Gennemsnit: 5]