CA a-kasse

[seofy-comparison-feed] CA a-kasseCA a-kasse er en landsdækkende a-kasse for 52.000 medlemmer inden for business, ledelse og økonomi. Næsten alle vores medlemmer arbejder på det private arbejdsmarked og har en erhvervsøkonomisk uddannelse fra universiteter, handelshøjskoler og handelsakademier. Men hvad enten du er lønmodtager eller selvstændig er du velkommen ved CA.

Få en a-kasse, der vil hjælpe dig med din personlige og faglige udvikling – det kan spare dig for tusindvis af kroner.

I CA a-kasse (tidl. Civiløkonomernes A-kasse) lægger vi vægt på den personlige udvikling. Derfor tilbyder vi vores medlemmer gratis coaching, karriererådgivning, udviklende kurser i fx stress- eller konflikthåndtering, præsentationsteknik og meget mere. Du får også faglige netværksgrupper, foredrag og masser af faglig inspiration inden for bl.a. ledelse, strategi, HR og marketing.

CA a-kasse tilbyder dig at få en personprofil- og intelligensanalyse. De har mange tilbud, der kan inspirere og videreudvikle dig – uanset om du søger nye udfordringer eller vil styrke dig i dit nuværende job. Der tilbydes også mange tilbud til de studerende.

Alt sammen GRATIS for medlemmer – uanset om du er ledig eller i job. Det får du ikke i andre a-kasser!

CA a-kasse facts

  • CA a-kasse er en tværfaglig a-kasse, så alle kan blive medlem.
  • Medlemmerne er ofte højtuddannede med speciale inden for ledelse, økonomi, marketing, kommunikation mm.
  • Tilbyder gratis medlemskab for studerende, og der er mange fordele og tilbud. 
  • Adgang til Career Academy, hvor der udbydes mange forskellige kurser og workshops. Career Academy giver personlig rådgivning og vejledning. De kommer ud på uddannelsesstederne og hjælper med jobansøgning, CV, ansættelsessamtaler, eksamenstræning mm. De har ”fingeren på pulsen”, så de yder stor hjælp.
  • CA a-kasse tilbyder udvidet dækning i for af lønsikring ved arbejdsløshed.
  • Hjælp til jobsøgning(bl.a. kursus i LinkedIn) og karriereplanlægning eller optimering af egen virksomhed..
  • Få en personprofil- og intelligensanalyse.
  • Mange tilbud, der kan inspirere og videreudvikle dig – uanset om du søger nye udfordringer eller vil styrke dig i dit nuværende job.
  • CA a-kasse har mange forskellige rabatordninger. Bl.a. Rabat på advokathjælp, politikken og kurser.
  • Antal medlemmer: 52.000 Mulighed for fagforening: nej

Hvad koster det?

Med et medlemskab på kr. 433 kr. (ca. 289 kr. efter skat) om måneden er CA a-kasseikke den billigste a-kasse, men bestemt heller ikke den dyreste. Til gengæld er vi den a-kasse, der tilbyder dig mest for pengene! Benytter du fx ét af vores kursustilbud og har én coaching-time har du sparet ca. 4.000 kr. i forhold til markedsprisen.

Det kalder vi value for Money!

Dagpenge:

Som i andre a-kasser er medlemskab af CA a-kasse selvfølgelig også en arbejdsløshedsforsikring med en dagpengesats på ca. 16.300 kr. om måneden samt en meget fordelagtig tillægsforsikring, der kan sikre dig og din familie med op til 30.000 kr. ekstra om måneden.

Juridisk tryghed:

CA Advokathjælp er en frivillig ordning, der sikrer medlemmerne kontakt til et professionelt team af advokater med speciale i arbejdsret – for kun 50 kr./mdr. (før skat).

Medlemstilfredshed helt i top:

I den seneste benchmark fra Arbejdsdirektoratet over samtlige a-kasser, udmærker CA a-kassesig med den suverænt højeste medlemstilfredshed, blandt de sammenlignelige, akademisk-funderede, a-kasse. Vi er glade for anerkendelsen og lægger os i selen for at kunne gentage bedriften.

Bedøm venligst denne side
[Total: 1 Gennemsnit: 5]