Hvor længe kan jeg få dagpenge?

Du kan få dagpenge i 2 år inden for en periode på 3 år. Dagpengereglerne ændres ofte, og mange spørger sikkert sig selv; Hvor længe kan jeg få dagpenge nu?

Du kan få dagpenge i 2 år inden for en periode på 3 år. Man regner med uger, så du kan få dagpenge i 104 uger i en periode på 156 uger.  Perioden med dagpenge behøver ikke at være sammenhængende. Dagpengene bliver udbetalt efter et klippekort-system. Inden for 3 år har du ret til at bruge dine dagpenge-klip. Du kan naturligvis kun få dagpenge, hvis du er berettiget hertil.

Efter 3 år, udløber dit klippekort, lige meget om du har brugt det fuldt Altså om du har fået dagpenge i kun nogle af ugerne eller i alle 104 uger. Det store problem med spørgsmålet hvor længe kan jeg få dagpenge kommer nu. Når de 3 år er gået, uanset om du har brugt alle 104 klip, skal du arbejde 1924 inden for 3 år for at få et nyt klippekort.

Selvom du ikke har brugt alle dine klip, får du ret til et nyt “dagpenge-klippekort”, hver gang du igen har haft arbejde inden for en tre-årig periode i 1924 timer.