Vejledningssamtaler og CV

Vejledningssamtaler og CV

Vejledningssamtaler og CVDe forskellige A-kasser arbejder med de ledige på forskellige måder, men det kunne foregå som følgende:

  • Du vil komme til at indgå i et obligatorisk vejledningsforløb i din A-kasse, Når du er ledig. Forløbet vil give dig viden om dagpengeregler, og du vil blive vejledet og hjulpet med at vælge og se muligheder for at komme i arbejde. Samtalerne vil fokusere på at afklare dine behov.
  • Som ledig, skal du indgå i et obligatorisk vejledningsforløb i Min A-kasse. Vejledningsforløbet er tilrettelagt, så du får indblik i dagpengeregler og hjælp til at afklare i hvilken retning, du vil gå for at komme enten i uddannelse eller i arbejde igen. Den første samtale i forløbet sigter blandt andet på at afklare dine personlige og arbejdsmæssige kvalifikationer og resurser, dine drømme og muligheder.
  • Du indkaldes til en samtale i løbet af de første 3 uger efter du blev ledig. Der fokuseres meget på vejledningssamtaler og CV, som du i forvejen har oprettet på www.Jobnet.dk, Det gør man for at undersøge om dit CV er i orden og brugbart. Man vil sandsynligvis udarbejde en plan for jobsøgning.
  • Inden for de første 3 måneder indkaldes du til en ny samtale, hvor din jobsøgning gennemarbejdes og der sparres/coaches, så din jobsøgning bliver målrettet. Du vil sandsynligvis blive indkaldt til samtaler hver 3. måned. Der stilles store forventninger til vejledningssamtaler og CV

Samtaler på Jobcentret

Udover samtalerne med A-kassen vil du også blive indkaldt til samtaler på Jobcentret. Her vil man også snakke arbejdssøgning, men også kigge på aktiveringstilbud.

Bedøm venligst denne side
[Total: 0 Gennemsnit: 0]