a-kasse kontingent

[seofy-comparison-feed] a-kassekontingent.Det er meget vigtigt at undersøge markedet grundigt, inden man finder ud af, hvilken a-kasse man skal vælge. For det første er der stor forskel på kontingentet, men også på servicen en a-kasse tilbyder. Vælg billigste a-kasse, hvis servicen er i orden.

a-kasse kontingent

a-kasse kontingent. Lige meget hvilken a-kasse du vælger, og hvor meget du betaler i kontingent, er det den samme dagpengesats, du får udbetalt. Dagpengesatserne er nemlig bestemt af staten og derfor kan alle a-kasser kun udbetale den samme takst. Så du skal ikke tro at fordi du betaler mere i kontingent end naboen, så er du bedre stillet, hvis du går hen og bliver arbejdsløs. Hvis du ikke skal være med i en faglig a-kasse, kan du lige så godt vælge billigste a-kasse. Det er en jungle at finde ud af, hvad de forskellige A-kasse tilbyder, og hvad du får for kontingentet, og især fordi der er så mange tilbud.

Derfor er der virkelig god grund til at undersøge markedet inden man vælger a-kasse. Først skal du starte med at finde ud af, hvad du skal betale i kontingent ved de forskellige a-kasser og så derefter hvad du får for kontingentet. Når du så har fundet ud af det, skal du gøre op med dig selv hvad du har brug for. Skal det være en a-kasse som skal kunne hjælpe dig videre med din karriere, kurser og efteruddannelse og være der meget for dig, hvis du skulle gå hen og miste dit job. Der er nemlig stor forskel på hvad de forskellige a-kasse tilbyder, nogen steder har de også skåret ned på alle disse services for at holde det laveste kontingent.

Hvad gør den ene a-kasse frem for den anden?

Det er ikke nemt for de fleste mennesker at gennemskue hvorvidt den ene a-kasse er bedre end den anden, det er derfor denne side er lavet. Kig nærmere på den oversigt, vi har lavet her på siden over de mest kendte a-kasser. Oversigten viser i sammenligningen, hvor meget kontingentet er, om den er åben for både lønmodtager og selvstændige, kundernes vurdering og hvor mange medlemmer de hver især har. Disse fakta er nøgle faktorerne, og især kundernes vurdering er værd at kigge på.

Men i sidste ende er det jo din egen beslutning, hvorvidt du ønsker en a-kasse der er stærk på pris eller på service. Ønsker du den bedste pris for at spare penge, og er du klar på at hjælpe dig selv videre, hvis du gik hen og blev arbejdsløs skal du vælge en a-kasse, som ikke gør meget andet end at administrere dine dagpenge.  Vælg billig a-kasse. Ønsker du derimod en a-kasse som har mulighed for at hjælpe dig hurtigt videre, hvis du bliver arbejdsløs med kurser og efteruddannelse og professionel rådgivning så skal du vælge en a-kasse og være villig til at betale mere i kontingent.

Bedøm venligst denne side
[Total: 0 Gennemsnit: 0]